Dāņu vieslektors Bents Falks Lutera Akadēmijā

Dāņu psihoterapeits Bents Falks ar lekciju “JĒGA, SASTOPOTIES AR CIEŠANĀM” viesosies Lutera Akadēmijā 2023.gada 7.novembrī plkst.17.30-19.00.

Bents Falks (Bent Falk, 1943), MPF, M.Div, ir dāņu psihoterapeits, supervizors, luterāņu mācītājs un slimnīcas kapelāns (1974-92).

Saņēmis Fulbraita stipendiju psiholoģijā ASV (1962-64), maģistra grādu teoloģijā (1972), specializējies kā Junga analītiķis (1975-79), geštaltterapeits (1980-85), Geštalta Asociācijas (GATLA) sertificēts (1994).

Strādā savā privātpraksē Dānijā un ārpus tās kā psihoterapeits, pasniedzējs un treneris, supervizors psihoterapeitiem, slimnīcas personālam, kapelāniem.

Atklata saruna     Vairāku psiholoģijas, teoloģijas un eksistenciālu tēmu grāmatu autors. Grāmata “Honest Dialogue” dāņu  un angļu valodā tulkota vācu, zviedru un norvēģu valodā un šī gada novembrī ar nosaukumu “Atklāta    saruna” iznāk latviešu valodā Ģimenes psiholoģijas centra “LĪNA” paspārnē https://lina.lv/shop/atklata-  saruna/

       ATKLĀTA SARUNA ir grāmata speciālistiem un citiem interesentiem, kam ikdienā nepieciešamas    zināšanas par atbalsta sniegšanu līdzcilvēkiem. Tā detalizēti aplūko robežu būtību un nozīmi, vēlmi runāt   autentiski un būt patiesi klātesošam otra cilvēka pieredzē, kā arī jūtīgu un taupīgu valodas lietojumu. Uzsverot, ka neviena konkrēta atbilde nav vienmēr pareiza vai nepareiza, šī grāmata iedvesmo veidot dziļu izpratni par saskarsmes praksi. Aplūkojot krīzes un trauksmes pieredzi, autors piedāvā praktiskas stratēģijas, gadījumu izpēti un dialogu paraugus ar reāliem jautājumiem un atbildēm.

Ziņojumi
 

*****
2023./2024.akag. gada PAVASARA semestra LEKCIJU PLĀNS šeit>


Sadarbības partneri
fb
© 2024 Nodibinājums “Lutera Akadēmija”. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: GlobalPro »