Uzņemšanas noteikumi studijām 2022./2023. akadēmiskajā gadā

Reflektanti un interesenti ar informāciju par iestājeksāmeniem, studiju ilgumu, maksu un dokumentiem studijām 2022./2023.akadēmiskajā gadā Lutera Akadēmijā (LA) var iepazīties Uzņemšanas noteikumos.


UZŅEMŠANAS NOTEIKUMI studiju programmā "TEOLOĢIJA" un PIETEIKŠANĀS programmā "TEOLOĢIJA UN KALPOŠANA".

2022./2023.akadēmiskajā gadā Lutera Akadēmija (LA) turpina realizēt 2 studiju programmas:

1. Bakalaura studiju programma “TEOLOĢIJA” sniedz Latvijas valsts akreditētu un LELB atzītu kristīgajā un evaņģēliski luteriskajā tradīcijā balstītu akadēmisku teoloģisko izglītību. Studenti iegūst gan teorētiskas zināšanas Bībeliskās, sistemātiskās teoloģijas, Baznīcas vēstures priekšmetos, gan arī iemaņas un prasmes praktiskās teoloģijas kursos.

Pateicoties studiju procesa organizācijai darba dienu vakaros un attālināto studiju iespējām LA piedāvā pilna laika studijas Teoloģijas programmā, kas ir apvienojamas ar darbu.

2. Programma "Teoloģija un kalpošana" ir izveidota tā, lai LELB ietvaros apmācītu un sagatavotu dažāda aicinājuma kalpotājus un nozaru vadītājus draudzē. Šīs programmas studenti izvēlas savām interesēm atbilstošus studiju programmas “Teoloģija” priekšmetus.

Šī programma ir lieliska iespēja cilvēkiem, kuri grib paplašināt savu zināšanu apvārsni, bet šobrīd vēl nevēlas vai nevar uzņemties nopietnas studijas akadēmiskā grāda iegūšanai.

Šī programma ir izcila iespēja katram pārliecināties un skaidrāk saklausīt Dieva aicinājumu uz kādu īpašu kalpošanu, tai skaitā turpināt studijas bakalaura programmā "Teoloģija, lai kļūtu par garīdznieku vai Baznīcas teologu.

Papildus informācijai un jautājumiem: e-pasts info@lut.edu.lv un tālr.29128655

2024. gada 29. marts
Vārda dienas: Aldonis, Agija
Ziņojumi
 

*****
2023./2024.akag. gada PAVASARA semestra LEKCIJU PLĀNS šeit>


Sadarbības partneri
fb
© 2024 Nodibinājums “Lutera Akadēmija”. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: GlobalPro »